• June 2, 2020

Nieuwe collega Ling-Kwang stelt zich voor

Nieuwe collega Ling-Kwang stelt zich voor

Nieuwe collega Ling-Kwang stelt zich voor 150 150 Marlex de Jong

Mijn naam is Ling-Kwang Low en per 1 juni 2020 kom ik bij GIS Specialisten werken. Na bijna 14 jaar op dezelfde plek in een IT functie te hebben gewerkt en ook nog eens in een ongekende periode te verkeren vanwege het coronavirus, is de kans op nieuwe uitdagingen niet zomaar vanzelfsprekend.

Ik verkeer dan ook in een bevoorrechte positie om een nieuwe uitdaging te mogen aangaan bij GIS Specialisten. Hier ga ik als Business Developer aan de slag. Binnen deze functie ga ik op zoek naar de kansen van GIS Specialisten in de arbeidsmarkt. Ik houd mij bezig met het werven van diverse nieuwe projecten, de inhuur van personeel bij derden (detachering) en daarnaast ben ik de schakel tussen GIS Specialisten en klanten.

Hoewel ik de meeste collega’s nog niet persoonlijk heb mogen ontmoeten, ben ik langs digitale wegen wel al erg warm onthaald. Hoe geweldig is dat?! Ik kijk er dan ook naar uit om samen met dit team, van ondernemende en enthousiaste mensen, te werken. Naast mijn werk in de IT, ben ik ook vader van twee geweldige dochters. Naast hun gedeelde passie voor turnen, koken en bakken, maken we graag tijd voor dagjes uit en brengen we veel tijd door met elkaar en familie.

Ik hoop de komende jaren mijn steentje bij te kunnen dragen aan het succes van GIS Specialisten en het zou erg leuk zijn als we ook jou van dienst kunnen zijn.