• August 12, 2020

Trainingen GIS 2020

Trainingen GIS 2020

Trainingen GIS 2020 150 150 Marlex de Jong

Over iets meer dan een maand is het zo ver: de GIS Specialisten cursussen starten. Bij de “Getting started” trainingen van GIS Specialisten leer je op efficiënte wijze omgaan met diverse programma’s, software en databases. De Geografische Informatie Systemen worden veelal gebruikt om (ruimtelijke) gegevens of informatie over geografische aspecten te visualiseren.

We bieden drie verschillende GIS gerelateerde trainingen aan: QGIS (15 sept), PostgreSQL + PostGIS (22 sept) en GeoServer (29 sept). Dit zijn allemaal beginnerscursussen waarbij je binnen een dag bij ons op locatie de basis van de kozen expertise leert. De training wordt gegeven door een expert binnen ons team en na de training ontvang je hand-outs om thuis te oefenen. Bij het goed volbrengen van de cursus krijg je een certificaat. Het is mogelijk om je voor alle drie de cursussen aan te melden, waarna je bij het behalen een volwaardige GIS Specialist bent.

In verband met COVID-19, hebben we passende maatregelen getroffen. Zo is er een extra grote ruimte gehuurd, waar 1,5 meter afstand gehouden kan worden. Daarnaast is er desinfecterende handgel aanwezig.

Er zijn nog diverse plekken beschikbaar. Meld je nu aan via: training@gisspecialisten.nl

15 september: training QGIS
22 september: training PostgreSQL + PostGIS
29 september: training GeoServer

Voor vragen of extra informatie over de diverse cursussen, neem contact op.